Sinterklaas MarioCubeZoeken in alle GC All-in-1 pagina's (spellen, hardware en accessoires) op: SeaWorld Adventures
zoekresultaten voor SeaWorld Adventures:

Shamu’s Deep Sea Adventures
Cijfer: 7.0 (1)
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
19.99
€ 7.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Star Fox Adventures
Star Fox Adventures is een goed spel met een leuk verhaal mooie vormgeving prachtige graphics leuke gameplay. De gameplay is wel bijna hetzelfde als Zelda: Ocarina of time. Veel mensen vinden dit een bezwaar maar ik vind het juist een goed iets omdat de gameplay zo goed is. Veel mensen vinden ook jammer dat er te weinig Flight stukken inzitten zoals in die goede oude StarFox voor de Nes en voor de N64. Dit kan ik best begrijpen maar er zitten kleine Stukjes met de Arwing in StarFox Adventures , en met nog een stuk meer. Als dit StarFox deel je niet aanspreekt dan kun je beter StarFox Assault kopen. Dat deel wil ik ook nog.
De conclusie is dat StarFox Adventures een goed spel is en ik raad het aan voor elke StarFox fan die ook RPG`s leuk vindt
line
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
Ook voor de DS
Van dit spel kwam er in het teken van het 25-jarige bestaan van de Zelda-reeks een remake op de DS. De besturing en de graphics waren veel beter, en je kon zelfs Download-Play doen met max. 4 personen! Als je Zelda Four Swords Adventures al op je DSi of 3DS hebt, heb je mazzel, want dit was maar t/m 11 februari 2011! Wel leuk om te weten!
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 51.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
Star Fox Assault
Star Fox Assault is jammer genoeg ongelofelijk ondergewaardeerd. Het is COMPLEET overschaduwd door Star Fox 64 en Star Fox Adventures (allebei goede spellen, trouwens). Het spel zit ongeveer tussen 64 en Adventures in. Je hebt third-person "on land" (ook in tanks) segmenten, en segmenten in je Arwing (voor de mensen die niet bekend zijn met de franchise, je vliegtuig). Deze zorgen voor goede afwisseling; ze zijn beide ook heel goed gemaakt. Ik begrijp zelf dan ook niet waarom het wordt beschouwd als een matig tot slecht spel. Het is zeker zijn geld waard (vooral hier op MarioCube :P), en het geeft ook echt voldoening. Het spel heeft wel een matige verhaallijn, maar de audio-kwaliteit (voice actors en muziek) is echt heel goed. Een echt cijfer kan ik het niet geven, maar ik kan WEL zeggen dat ik het spel aanraad voor:
Star Fox fans
Shooter fans (geen first-person)
En sowieso Nintendo-fans. Star Fox Assault is een aanrader, dus.
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
44.99
€ 39.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
44.99
€ 38.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding
line
Super Monkey Ball Adventure
Super Monkey Ball Adventures is een heel erg leuk spel met goede graphics en een lekkere gameplay. Ik speelde dit spel eens bij een vriend en ik heb het spel meteen gekocht! Ik heb de dag dat ik het spel heb gekregen meteen minstens 4 uur gespeeld en die dag erna ook weer en ik speel het nog steeds erg regelmatig. Het is vooral ook erg leuk met vrienden. Het enige minpunt vind ik dat het laden soms wat lang duurt, maar toch een verdiende 9.
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
13.99
€ 4.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
line
The Legend of Zelda: The Wind Waker
The wind waker lijkt kinderachtig, MAAR IS HET NIET!
Net zoals alle andere Zelda spellen, moet je lekker op los meppen! Het is best wel moeilijk. Maar hoe vaker je dit spel speelt, hoe makkelijker het wordt! Wel jammer dat er geen multyplayer in dit spel zit zoals bij: four swords Adventures .
Maar het is wel een echte aanrader voor Zelda fans!
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
44.49
€ 38.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
Zelda Ocarina of Time
Master Quest
line
Sonic Gems Collection
Ik vind Sonic Gems Collection een goed spel. Het heeft m`n 3 lievelings Sonic spellen: Sonic the Fighters, Sonic CD & Tails SkyPatrol. Sonic Gems Collection heeft m`n gedachten verandert met vecht spellen (Sonic the Fighters). Het leuke aan Sonic Gems Collection is dat je een Museum hebt en 11 spellen. Sonic the Fighters is erg leuk, de kwaliteit is waardeloos maar het spel is leuk. Normaal ben ik gewoon geen vecht Fan, maar gecombineerd met Sonic vind ik het super grappig. (vooral omdat er dan geen bloed in zit) Het leuke aan Sonic the Fighters vind ik dat je met 8 verschillende spelers het spel kan doen, die allemaal hun eigen aanvals schema hebben. Wat alleen raar is aan Sonic the Fighters is is dat er 8 Choas Emeralds zijn (het zijn ook niet eens de normale kleuren de reden daarvan is omdat het niet door Sega of Nintendo is gemaakt) Sonic CD, m`n lievelings spel, het ziet er gewoon redelijk goed uit, er zijn 8 Time Stones, (geen Choas Emeralds) het spel vind ik zelf vrij makkelijk maar toch leuk, de hoofdreden waarom ik Sonic CD zo leuk vind is omdat je door de tijd kan reizen, Past of Future. Ik zie één nadeel aan dit spel, dat de filmpjes niet echt met het spel te maken hebben. Voor de rest is het handig dat je hem kan opslaan. Wat alleen vervelend is is dat je de Score van je opgeslagen spel verliest (levens trouwens ook). Sonic R vind ik niet bijzonder het spel is te makkelijk, in een half uur uitgespeeld. De levels vind ik persoonlijk ook zeer saai geen leuke spelers daar bedoel ik, Eggman, Amy, Puppet Tails en Mechna Knuckles mee. Kortom van Sonic R had ik veel meer verwacht, ik dacht dat Sonic R bijna wel even leuk zou zijn als Sonic Riders. De andere spellen op Sonic Gems Collection vind ik ook erg leuk zoals Vectorman en Vectorman 2, maar niet indrukwekkend. Sonic Gems Collection geef ik in het totaal een 8,3. Hier zijn de cijfers die ik voor de spellen op Sonic Gems Collection geef.

Sonic the Fighters (Arcade Mame) : 8,9
Sonic CD (Sega/MegaCD) : 9,7
Sonic R (Sega Saturn) : 4,3
Sonic the Hedgehog 2 (Game Gear) : 6,9
Sonic Spinball (Game Gear) : 8,5
Sonic the Hedgehog Triple Trouble (Game Gear) : 6,1
Sonic Drift 2 (Game Gear) : 6,4
Tails Skypatrol (Game Gear) : 9,3
Tails Adventures (Game Gear) : 8,1
Vectorman (Sega MegaDrive/Sega Genesis) : 8,3
Vectorman 2 (Sega MegaDrive/Sega Genesis) : 6,0

Sonic Gems Collection geheel vind ik geweldig.
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
€ 14.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje
MarioCube © 2005 - 2017