Rayman 3: Hoodlum Havoc afbeeldingen

Het verslaan van Hoodlums en het redden van Teensies leveren energy blikjes op. Deze blikjes schenken Rayman voor een korte tijd leuke speciale vaardigheden.
Het verslaan van Hoodlums en het redden van Teensies leveren energy blikjes op. Deze blikjes schenken Rayman voor een korte tijd leuke speciale vaardigheden.

In Rayman 3 zitten vele powerups!
In Rayman 3 zitten vele powerups!

Dit is de powerup waarmee je raketten kan schieten
Dit is de powerup waarmee je raketten kan schieten

Je komt in het spel veel moeilijke hoodlums tegen.
Je komt in het spel veel moeilijke hoodlums tegen.

Vecht tegen talloze eindbazen
Vecht tegen talloze eindbazen

Reis tussen verschillende werelden met je board
Reis tussen verschillende werelden met je board

Rayman 3: Hoodlum Havoc - GC All in 1!

Banner Rayman 3 Hoodlum Havoc

Rayman 3: Hoodlum Havoc
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
6.49
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje

Wanneer andere versie op voorraad?
Rayman 3: Hoodlum Havoc: Beoordelingen
10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

Casper
14 jaar
Rayman 3 is THA BOMB van de gamecube. Rayman 3 is absoluut niet te makkelijk, ook niet te moeilijk. Het is echt zo`n spel dat je wel 10x uit kan spelen. De graphics zijn goed, het geeft een beetje een `mario gevoel`. De sounds zijn nog beter en de liedjes blijven lekker hangen.
Als je speelt is er een goede afwisseling tussen werelden. De ene wereld is vrolijk met felle kleuren, de andere is weer `donker`. Het verhaal is ook erg goed en goed weergegeven in de (begin)filmpjes.
In het spel zit ook veel humor, wat ook een pluspunt is.
Eigenlijk is het hele spel dus perfect, er is slecht één héél erg kleine maar: je kunt de filmpjes niet doorspoelen. Als je een moeilijk level/gevecht dus vaak over moet doen is dit na verloop van tijd vervelend.
Mijn mening is dus: KOOP Rayman 3 Hoodlum Havoc! Dit is gewoon de `Super mario 64` van de Gamecube!
Cijfer:
9,9

SB
13 jaar
Rayman 3 Hoodlum Havoc is een heel leuk spel. Vroeger speelde ik Rayman al op de pc, maar met op de Gamecube is het leuker omdat je dan een controller hebt. Het spel is erg mooi gemaakt en ook de power-ups zijn handig en leuk. De reizen tussen de verschillende werelden zijn ook leuk om te doen. Soms is het spel een beetje moeilijk en kom je niet verder, maar als je het dan nog een keer probeert lukt het, en kan je niet meer stoppen. Het is ook niet te makkelijk. Dit spel is een echte aanrader en zijn 10 waard.
Cijfer:
10

Kevin Biegel
17 jaar
Ik heb Rayman 3 Hoodlum Havoc op de PC en de Gamecube gespeelt, maar ik vind hem op de gamecube net iets fijner omdat je dan gewoon met controller speelt. Maar dit is dus het derde deel van de rayman serie, ik hou het lekker kort.
In dit deel heb je weer wat nieuwe power ups, zoals een extra sterke vuist of een power up waarmee je kan vliegen en nog een paar te ontdekken power ups. Je hebt de powerups wel nodig om verder te komen in het niet al te lange spel.
De graphics zijn gewoon toppiej voor de Gamecube en ben er heel tevreden mee. Zekers een aanrader, al helemaal voor fans van de serie.
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

ymte
12 jaar
Rayman 3 Hoodlum Havoc is gewoon een super mooi spel. Je speelt natuurlijk als Rayman en je doet allemaal super leuke missie`s en dat soort dingen. Er is ook een soort surfen in een hele vette en grappige plaats (staat ook bij de plaatjes en ik en mijn zus noemen het disco surfen). Het spel is echt het kopen waard want je bent er echt lang mee bezig want je hebt het niet in 1,2 of 3 dagen uit, en ook tegen de baas is het echt vet. Ik vond ook 1 van de leukste dingen dat je zo`n potje kan pakken en dat je dan rood of bruin of blauw of een andere kleur word en dat je dan iets leuks kunt. Cijfer: Een dikke 10!!!
Cijfer:
10

Huib
15 jaar
Rayman 3 hoodlum-havoc is een geweldig spel, ik was toen ik iets jonger was ook helemaal gek van Rayman 2 wat ik speelde op mijn Nintendo 64 maar dit is een hele verandering. Bij deze rayman gaat het vooral om veel meer vechten en het is veel spannender en er zitten andere spelelementen in. In Rayman zijn schoenen rijden en een soort van skateboarden over lichtgevende balken. Het spel is ook zeer uitgebreid met minigames en grappige filmpjes. Ook is er een mogelijkheid om met iemand die een gameboy advance met rayman 3 heeft minigames tegen elkaar te spelen. Dus als je op zoek bent naar een leuke platform game dan is Rayman 3 jou nieuwe favoriete game.
Cijfer:
9,5

Martijn
12 jaar
Rayman 3 Hoodlum Havoc is een zeer goed spel. Rayman is in dit deel echt de man! Nieuwe outfits nieuwe powers en extreem veel lol! Niet alleen dat maar ook het landschap is mooi helder en mooi 3D. Ik heb Rayman 2 en Rayman 1 Maar dit is toch wel heel anders. Het spel is heel avontuurlijk en spannend! En als je van puzzelen houd strategie en actie dan is Rayman3 Hoodlum Havoc een aanrader.
Cijfer:
9

Lennart
24 jaar
Rayman 3 is echt een leuk spel. Lekker springen en puzzellen. Soms is het wel wat moeilijk, maar dat mag de pret niet drukken.
Cijfer:
9

Jimmy
12 jaar
Rayman 3 een leuk spel. Vroeger speelde ik het altijd. Je bent rayman, een raar poppetje, en samen met een blauwe kikker moet je de soortgenoten van die kikker redden.
De bekendste aanval is die met die losse arm. Verder krijg je nog hulp van een ander poppetje met een grote mond en je vijanden zijn rare zwarte elfjes die in poppetjes met geweren kunnen veranderen.
Cijfer:
8,8

Leonart koppe b.v.
12 jaar
Dit spel is erg leuk als je de Engelse taal kent. Alleen al het commentaar van dat groene beest. Maar als je niet van fantasie houdt, dan zal je dit spel minder vinden.Cijfer: 7,4
Cijfer:
7,4

Erik
14 jaar
Rayman 3 is echt een spel waarin je lekker kan puzzelen en waar je vette krachten kan krijgen. Het leuke is dat de vijanden steeds sterker worden en steeds meer moet bedenken hoe je ze kan verslaan.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.


Review
Wil jij onze held worden? Kun jij goed leuke tekstjes schrijven? Schrijf een 3 minuten review voor Rayman 3: Hoodlum Havoc. Je verdient er 400 - 1000 muntjes mee!

Geheimen en cheats voor Rayman 3: Hoodlum HavocRayman 3: Hoodlum Havoc: Tips en geheimen, cheats en codes
5 tips: 4 Geheimen - 1 persoonlijke tip

Geheimen:de raket voor lange tijd.
MarioCube
9 jaar
Als je de raket kan afschieten kijk dan eerst of je het kan afschieten terwijl je op het blikje blijft staan. Dan kan je zo lang mogelijk mikken en heb je een langere tijd voor de reis naar de vijand of voorwerp.

Geheimen:Extra mini-games
MarioCube
9 jaar
Om extra mini-games vrij te spelen moet je in het spel aantal punten verdienen, dat krijg je door juwelen te verzamelen.

Crush mini-game Scoor 4000 punten in het spel
Racket Jump mini-game Scoor 3000 punten in het spel
Rayman 2-D Madness mini-gameScoor 1000 punten in het spel
Razzof Circus mini-game Scoor 6000 punten in het spel

Geheimen:Tip voor de skatelevels
MarioCube
9 jaar
Als je bij de (bij mij zeer geliefde) skatelevels bent let dan heel goed op de weg voor je, want dan kan je zien welke routes en wegen er zullen komen. De meeste mensen doen dit niet en vallen dan ook vaak naar beneden.

Geheimen:Heb je een blauw zakje? Je hoeft niet te springen, je kan gewoon blijven hangen.
MarioCube
9 jaar

Persoonlijke tip:Sneller vallen
Billymast
762
17 jaar
Als je sneller naar beneden wilt vallen en snel weer door wil lopen dan moet je op het aller laatste moment je helikopter gebruiken. Zo val je toch zacht en kan je makkelijk door lopen en je valt als een blok naar beneden!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

MarioCube © 2005 - 2017
Spellen: Rayman 3: Hoodlum Havoc

Boxshot Rayman 3: Hoodlum Havoc


Specificaties:
Genre:Actie, Platform
Uitgebracht in:2003
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Rayman 3: Hoodlum Havoc

Links voor Rayman 3: Hoodlum Havoc
Zelfde serie:
Rayman 2 The Great Escape
Rayman Arena
Walkthrough / FAQ:
gamefaqs.com
Wiki:
wikipedia.org nl
Soundtrack:
youtube.com

Weet jij nog een link?