Paper Mario: The Thousand Year Door afbeeldingen

Wat? Vindt je het maar een dooie boel hier?
Wat? Vindt je het maar een dooie boel hier?

Ik zei toch dat mijn pet goed zat!
Ik zei toch dat mijn pet goed zat!

Hehe, eindelijk een vuurtje voor de marshmallows!
Hehe, eindelijk een vuurtje voor de marshmallows!

Zouden ze ook groepskorting krijgen?
Zouden ze ook groepskorting krijgen?

Misschien even de bestrijdingsdienst bellen?
Misschien even de bestrijdingsdienst bellen?

De werelden zijn afwisselend en super mooi!
De werelden zijn afwisselend en super mooi!

Meer Nintendo GameCube
 
Harvest Moon: A Wonderful Life voor Nintendo GameCube
  € 11.49
Harvest Moon: A Wonderful Life
 
The Legend of Zelda: Collector's Edition Losse Disc voor Nintendo GameCube
 38.99  € 21.99
The Legend of Zelda: Collector's Edition Losse Disc
 
Evolution Worlds Zonder Handleiding voor Nintendo GameCube
 46.99  € 41.99
Evolution Worlds Zonder Handleiding
 
Pokémon Colosseum voor Nintendo GameCube
 29.49  € 25.49
Pokémon Colosseum
 
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures voor Nintendo GameCube
 56.99  € 47.99
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
 
Animal Crossing voor Nintendo GameCube
  € 23.49
Animal Crossing
 
Ocarina of Time Master Quest Losse Disc voor Nintendo GameCube
  € 27.99
Ocarina of Time Master Quest Losse Disc  
 
Paper Mario: The Thousand Year Door - GC All in 1!

Banner Paper Mario The Thousand Year Door

Paper Mario: The Thousand Year Door
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
79.99
71.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje

Paper Mario: The Thousand Year Door: Beoordelingen
10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5

N Gamer
Mario-mythologie, uitgekiende gevechten en een bomvolle spelwereld. Mis dit spel niet! (Cijfer 9)
N Gamer (#5/04)
Cijfer:
9

PU
Dit spel is geknipt voor gamers die houden van veelzijdige en knap uitgewerkte avonturenspellen. (Score 91)
Power Unlimited (#12/04).
Cijfer:
9,1

Wibert
27 jaar
De Princess baalt er van. Ze is weer ontvoerd. Maar niet door Bowser deze keer. En dat pikt Bowser niet. Bowser was toch altijd de gene die de Princess mocht ontvoeren!! En mario?? Die is opzoek naar schatten...
Een kunstwerk is Paper Mario Thousand Year Door. Dit grappige verhaal in sfeervolle omgevingen laat je ontzettend veel ontdekken.
De gevechten zijn nog leuker dan Paper Mario 64. Het gevecht vind plaats op het toneel. Naast rekwisieten heeft het publiek invloed op het gevecht. Probeer het publiek voor je te winnen en je krijgt leuke extra`s.
Cijfer:
9
Lees meer beoordelingen.

Max Meyer
13 jaar
Ik vind het een zeer gaaf en vooral ook origineel spel. Ik heb op de gamecube nog nooit een 2d spel gezien!
Verder is het ook leuk omdat je met verschillende personages speelt en in veel dingen moet veranderen zoals een papieren vliegtuigje. Verder vond ik het spel erg grappig gemaakt.
Cijfer:
9,8

Tom
0
20 jaar
Mijn mening is: `Een Mario game? Dat is toch altijd vet?` Paper Mario The Thousand Year Door bewijst dit weer. Zijn voorganger was een ontzettende vernieuwing en verassing; een 2d game terwijl ze juist over zijn gestapt naar 3d games van Mario? Toch is het een groot succes, omdat het gewoon supervet is uitgewerkt.
Het leuke aan de game is dat je als Mario écht van papier bent, wat dus ook wil zeggen dat je over de eigenschappen van papier beschikt. Probeer zo goed mogelijk gebruik te maken van je gewicht en je dikte om maar even twee voorbeelden te noemen. Alles is verder ook van papier gemaakt, dus je bent hierdoor niet in het nadeel. De sidekicks die je af en toe komen helpen zijn ook erg vet en geven de game een leuke extra.
Ondanks dat het in 2d is, zijn de graphics prima uitgewerkt. Het spel is goed te besturen, alleen als je het eenmaal onder de knie hebt best snel uit te spelen. Aanschaffen dus!
Cijfer:
10

Wesley
12 jaar
Paper Mario The Thousand Year Door is een erg leuk en grappig spel. Het eerste deel was al leuk maar dit is nog leuker! Alle poppetjes zijn heel dun, daarom heet het ook PAPER mario en dat maakt het zooo leuk.
Cijfer:
8

Ronaldo
15 jaar
’Wauw’ is het eerste wat ik dacht toen ik dit spel bij een vriend speelde. Om eerlijk te zijn is Paper Mario voor mij de reden geweest een Gamecube te kopen. De graphics, muziek en vooral ook de storyline zijn fantastisch.
Je zult hier lang over doen om het spel te voltooien, en als je de storyline hebt uitgespeeld valt er nog veel meer te doen!
Dus wacht niet langer en koop dit spel...NU!!!
Cijfer:
10

Wesley Meyer
15 jaar
Paper Mario: TTYD is een leuk spel voor jong en oud. Het speelt zich af in een papieren wereld wat erg mooi gedaan is. Een leuk voorbeeld hiervan is als je een brug activeert. Het lijkt net alsof je een paar bladzijdes verder slaat, alsof je een stripboek leest. Ook krijgt Mario verschillende manieren om zich op te vouwen waardoor nieuwe locaties kunnen worden bezocht. Wat dacht je van een vliegtuigje waarmee je kleine afstanden kunt vliegen of jezelf oprollen zodat je door kleine openingen past. Erg leuk gedaan.
Ook heeft dit spel sidekicks, waarvan je er een tegelijk kan gebruiken. Uiteraard hebben deze sidekicks ook allemaal hun eigen eigenschappen, welke binnen en buiten een gevecht kunnen worden gebruikt. Al met al een geweldige game die zeker een aankoop waard is.
Cijfer:
10

Stefan
13 jaar
Paper Mario TTYD is een geweldige game en nog leuker dan zijn voorganger. Het spel heeft een geweldig en spannend verhaal en de gameplay is heel leuk. Verder is natuurlijk het leukst dat je BOWSER kan zijn. Paper Mario TTYD is een geweldige game voor elke Die-Hard Mario Fan. Ik geef het spel een 10 en vooral omdat het een heel orgineel spel is.
Cijfer:
10

Cedric Stroobandt
13 jaar
Volgens mij dwingt paper mario the Thousand Year Door je gamecube tot het uiterste. Het is enorm leuk om te spelen door het knap uitgewerkte verhaal. Het is als een lust voor het oog! Als je de prijs bekijkt lijkt het een tamelijk prijzig spel, maar in totaal heb ik er al meer dan 40 uur op gespeeld en er zijn nog steeds vele geheimen die ik nog moet ontrafelen. Stel je niet tevreden met saaie, goedkope spellen maar kies voor het neusje van de zalm op gebied van fun, gameplay en grafische kwaliteiten! Kies voor Paper Mario!
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.


Geheimen en cheats voor Paper Mario: The Thousand Year DoorPaper Mario: The Thousand Year Door: Tips en geheimen, cheats en codes
21 tips: 18 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:Héél veel geld.
MarioCube
9 jaar
Als je in de eerste hoofdstukken bent kan je in de haven een groene rat tegenkomen. Die zal je vragen om zijn expeditie om olie te vinden te sponsoren. Je kan hem 100, 200 of 300 muntjes geven. Doe dit echt! Als je hem 100 muntjes geeft zal hij je 300 muntjes teruggeven, met 200 muntjes geeft hij er 600 terug en met 300 geeft hij er 999 terug! Als je hem 300 muntjes geeft, zorg dan dat je voor je het geld krijgt, wel al je andere geld uitgeeft aan goudstaven. Die kun je krijgen in de winkel in het ondergrondse stadje. Als je dit niet doet krijg je niet al je muntjes (je kunt er maar 999 hebben).

Geheimen:Meer items!
MarioCube
9 jaar
Vind jij het ook zo vervelend dat je zo weinig items tegelijk bij je kan houden? Doe dan dit: ga naar de 50e verdieping van de Pit of 100 trials. Daar zal je een item vinden dat ervoor zal zorgen dat je 20 i.p.v 10 items bij je kan houden!

Geheimen:Tube game.
MarioCube
9 jaar
Wil je de tube game kunnen spelen in de pianta parlor? Doe dan dit: ga naar het Trouble Center en neem de Trouble aan met de naam ’important thing’ (na hoofdstuk 6). Ga naar het parkje in West-Rogueport en praat met Frankie. Die zegt je dat je zijn trouwring moet zoeken. Pak de trouwring voor garf’s huis (helemaal oost in Rogueport) en breng die terug naar Frankie. Die zal je dan de gold card geven. Daarmee kan je de tube game spelen!

Geheimen:Boat game.
MarioCube
9 jaar
Wil je de boat game spelen? Doe dan dit: ga naar het Trouble Center en neem de trouble aan met de naam ’I must have that book.’(na hoofdstuk 6). Ga dan naar Poshley Heights en praat met Toodles (eerste huis rechts van het station). Praat met haar en ga dan naar Jolene (in de Glitz Pit). Praat met haar en ze zal je het worsteltijdschrift geven. Breng deze naar Toodles en ze zal je de platinum card geven. Nu kan je de boat game spelen!

Geheimen:Train je partners 2x
MarioCube
9 jaar
Om je partners sterker te maken, kun je ze voor 3 Shine Sprites laten trainen bij de tovenaar in Rogueport. Maar als je ze eenmaal getrained hebt, kun je ze niet nog een 2e keer trainen. Of toch? Ga, nadat je Hooktail de draak verslagen hebt en de bom als partner hebt verdiend, nog een keer terug naar Hooktails kasteel. Ga naar het doolhof met puntige stekels waar je eerder de sleutel voor een zwarte kist hebt gevonden. Daar zit een spleet in de muur. Laat de bom ontploffen. Je vind nu een witte pijl. Geef die aan de tovenaar in Rogueport en je kunt je partners voor een tweede keer laten trainen.

Geheimen:Toch nog star points na de Shadow Queen
MarioCube
9 jaar
In de tip ’shadow queen’ staat dat je nadat je de Shadow Queen hebt verslagen je voor elke vijand nog maar één star point krijgt. Dit is toch niet helemaal waar. Als je nadat je de shadow queen hebt verslagen naar de Glitz Pit gaat en tegen Rawk Hawk vecht, krijg je voor elke keer dat je hem verslaat 4 star points. Dit lijkt niet veel, maar als je wilt trainen kan het toch nog een verschil maken. Ook is het niet zo heel moeilijk, want je kan na elke keer gratis je levens herstellen.

Geheimen:Snel geld verdienen.
MarioCube
9 jaar
Wil je snel geld verdienen? Doe dan dit: ga nadat je hoofdstuk 3 hebt gehaald opnieuw naar de Glitz Pit. Praat met Jolene en doe opnieuw mee met het worsteltourmanent. Als je eenmaal Rawk Hawk weer hebt verslagen, kan je nog steeds een gevecht kiezen. Dit zal wel altijd Rawk Hawk zijn. Versla hem vaak en je verdient veel geld (20 muntjes per keer)!

Geheimen:Snel een level omhoog gaan
MarioCube
9 jaar
Als je naar twilight town kunt, ga dan naar Twilight Trial en dan naar de Crazy Daisy’s. Als je met ze vecht staat er soms een gouden Daisy tussen (Amazy Daisy). Deze hebben 20 hp en zijn erg moeilijk te verslaan omdat ze heel sterk zijn en erg snel wegrennen, maar als je ze verslaat krijg je heel veel starpoints zelfs op hoge levels.

Geheimen:Shine sprites?
MarioCube
9 jaar
Waar zijn alle shine sprites? Nou, de tovenaar in de stad onder Rogueport weet dat! Ga naar hem toe, praat met hem en kies voor Shine Sprites (10 coins) en hij zal een omschrijving geven van waar de Shine Sprites zijn. Dit kan hij ook doen met star pieces.

Geheimen:Ms. Mowz als partner
MarioCube
9 jaar
Nadat je hoofdstuk 4 hebt voltooid kun je Ms. Mowz als partner krijgen. Ga naar het Trouble Center (in oost Rogueport) en kies het probleem van `???`. Ga vervolgens naar het dak van Zess T.`s huis (Rogueport Plaza -> Podley Bar -> Inn -> Dak). Hier verteld Ms. Mowz dat er een badge in Hooktail`s Liar verstopt ligt. Ga terug naar de kamer waar je Hooktail hebt verslagen. Loop alleen maar naar rechts in deze kamer totdat mario een ! boven zijn hoofd krijgt. Nu is het de beurt aan Flurrie om te blazen.
Geef de badge aan Ms. Mowz en ze zal je partner worden. Ze hoopt nog vele batches samen met Mario te vinden!!

Geheimen:Waluigi kleren
MarioCube
9 jaar
Als je de wario kleren badge hebt gekocht en de luigi badge hebt gekregen dan moet je ze allebei activeren.Als je dat doet dan krijg je waluigi kleren.

Geheimen:Paper game
MarioCube
9 jaar
Hoe speel je de paper game? Ga naar de hulpdienst en neem het probleem aan van het kind waarvan de vader in de 100 trails is gegaan en er niet is uitgekomen. Vind hem op level 18 en breng hem naar de uitgang op level 20. Ga er zelf ook uit en ontvang de kaart van het jochie. Nu kun je in de Pianta Parlor de paper game spelen.

Geheimen:Plane game
MarioCube
9 jaar
Hoe speel je de plane game bij de pianta parlor? Nou, neem het probleem aan van de verstopte koopa, als je hem in Hooktail Castle hebt gevonden geeft deze jou een kaart. Hiermee kan je, als je met de Kitty Boo praat in de Pianta Parlor, de plane game spelen.

Geheimen:Stylish Attack
MarioCube
9 jaar
Druk op goede momenten tijdens het aanvallen op A om een Stylish! aanval uit te voeren, Mario of je Partner zal dan een soort `appeal` doen tijdens je aanval, waardoor je veel meer sterrenkracht krijgt! Je kan de timing leren door de badge: Timing Tutor aan te zetten.

Geheimen:Shadow Queen battle tips.
MarioCube
9 jaar
Als je tegen de Shadow Queen moet vechten gebruik dan direct Goombella! Je kunt haar dan registreren in het boek en je weet haar kracht en HP. En als ze die oplaad aanval gebruikt wissen dan snel met Vivian! Die kan je mee nemen als een schaduw waar door je je die aanval mist. Als je dit niet doet verlies je namelijk heel veel HP!

Geheimen:Tip om de Shadow Queen te verslaan.
MarioCube
9 jaar
Je moet twee keer tegen de Shadow Queen vechten en dat kan behoorlijk moeilijk zijn. Bewaar al je items voor het tweede gevecht en val alleen maar aan bij het eerste gevecht. Als je dit niet red bij het eerste gevecht moet je goed na denken over je partner.

Easter Eggs en Glitches:Beau Cameo uit Paper Mario N64
Rocha
90
In Poshley Heights, voor de Poshley Sanctum, is een Boo te zien, nadat de Shadow Queen is verslagen, die aan sommigen erg bekend zal zijn, het is namelijk Lady Bow, en haar butler, Bootler. Bow is in Paper Mario N64 als een Boo één van de Partners van Mario. Haar dialoog duidt: "That's Bow. Wait a second! Mario! Exactly WHAT is your relationship with her?!? Tell me NOW! Hee hee hee hee hee hee! Just kidding! I always wanted to say that. But you DID go on an adventure with her, right? Tell me about it sometime, OK?"

 

Geheimen:Shadow Queen
MarioCube
9 jaar
Nadat je de Shadow Queen hebt verslagen, krijg je voor elke vijand die je verslaat maar één procent. Dus of je nou een hele goede of een hele slechte vijand verslaat, het maakt niet uit. Dus, train je eerst heel hoog, voordat je de Shadow Queen verslaat, want daarna train je heel sloom. Nadat je de Shadow Queen hebt verslagen, en je wilt toch nog trainen, train dan bij vijanden die je makkelijk aankan.

Easter Eggs en Glitches:Paper Mario the Thousand Year Door glitches
Tornado
1219
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Paper Mario the Thousand Year Door.

 

Easter Eggs en Glitches:Easter eggs in Paper Mario The Thousand Year Door
Tornado
1219
In het filmpje hieronder zie je enkele easter eggs in Paper Mario The Thousand Year Door.

 

Geheimen:Geheime & Moeilijk te vinden Items (Zess T.)
Rocha
90
Er is in Paper Mario TTYD een aantal geheime of moeilijk te vinden ingrediënten die nodig kunnen zijn voor quests of die kunnen worden gebruikt bij Zess T. waar je ingrdiënten kan laten koken. Een voorbeeld hiervan is de Zess Dynamite, wat een bom item is die 7 Damage Points (Dit is dus het meest krachtige item is in het spel!) schade aanricht aan iedereen op het veld. Hiervoor is 'Coconut' en 'Mystic Egg' nodig, is deze zijn normaal erg moeilijk te vinden. Hieronder dus een lijst met de belangrijkste niet-op-normale-wijze-verkrijgbare items.

CoconutAchter een brug in Keelhaul Key
Dried BouquetLos Bub-ulbers trouble op in de trouble centre
Mystic EggPraat met Petuni in Boggly Woods
Hot SauceLos 'Business man's Security code' trouble op
Keel MangoNa afronding van Keelhaul Key in en boom te vinden bij de blauwe warp pipe
Peachy PeachVerschijnt nadat je bij de Inn in Twilight Town
Fresh PastaTe koop in de trein naar Poshley Heights bij de chef
Turtley LeafNaast het huis van Mayor Kroops in Petalburg in een bosje
HorsetailHameren op één van de blauwe 'stumps' onderweg naar Petalburg
Golden LeafOp het terras in Creepy Steeple
Whacka BumpHamer een mol ten noorden van de haven van Keelhaul Key


 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

MarioCube © 2005 - 2017
Spellen: Paper Mario: The Thousand Year Door

Boxshot Paper Mario: The Thousand Year Door


Specificaties:
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht in:2004
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Paper Mario: The Thousand Year Door

Links voor Paper Mario: The Thousand Year Door
Zelfde serie:
Paper Mario
Super Paper Mario
Walkthrough / FAQ:
youtube.com en
Wiki:
mariowiki.com
Soundtrack:
youtube.com
Overig:
De site van Nintendo zelf.

Weet jij nog een link?