Mario Party 5 afbeeldingen

Lekker volleyballen
Lekker volleyballen

Red Mini Bowser, Green Mini Bowser en Blue Mini Bowser debuteren in Mario Party 5!
Red Mini Bowser, Green Mini Bowser en Blue Mini Bowser debuteren in Mario Party 5!

PAS OP: LOSLOPENDE PINGUINS!
PAS OP: LOSLOPENDE PINGUINS!

Mario probeert Peach, Luigi en Yoshi van het slappe koort te gooien. Nog 28 seconden! Volhouden jongens!
Mario probeert Peach, Luigi en Yoshi van het slappe koort te gooien. Nog 28 seconden! Volhouden jongens!

Het BomBom plein
Het BomBom plein

Welkom in het hotel van Mario Party 5
Welkom in het hotel van Mario Party 5

Meer Nintendo GameCube
 
Disneys Party voor Nintendo GameCube
  € 9.99
Disneys Party
 
Mario Party 4 Players Choice voor Nintendo GameCube
  € 21.49
Mario Party 4 Players Choice
 
Worms 3D voor Nintendo GameCube
 13.99  € 9.99
Worms 3D
 
Mario Party 7 voor Nintendo GameCube
 57.99  € 42.49
Mario Party 7
 
Mario Party 6 en Microphone in Doos Lelijk Eendje voor Nintendo GameCube
 69.99  € 48.49
Mario Party 6 en Microphone in Doos Lelijk Eendje
 
Shrek Super Party voor Nintendo GameCube
Shrek Super Party
 
Bomberman Generation voor Nintendo GameCube
Bomberman Generation  
 
Mario Party 5 - GC All in 1!

Banner Mario Party 5

Mario Party 5 Players Choice
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
26.49
€ 22.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje

Wanneer andere versie op voorraad?
Mario Party 5: Beoordelingen
10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

Kevin
9 jaar
Ik vind het een geweldig spel!
Je kan verschillende dingen doen zoals het bordspel (Party mode). Je doet een soort bordspel met alle Mario-figuren als de hoofdrolspelers: Mario, Luigi, Daisy, Peach, Waluigi, Yoshi, Mini Bowser, Wario, Boo, Toad.
Je doel is om de meeste sterren te hebben dan win je!
Lees meer...
Als iedereen aan de beurt is geweest komt er een mini game. Het is soms heel grappig. Er zijn verschillende categories mini-games. Dat maakt het juist leuk!
Maar je kan bijvoorbeeld ook kaarten of folleyballen en een wagen bouwen om tegen elkaar te strijden!
Het verveelt nooit!
Verberg.
Cijfer:
10

Alexander
13 jaar
Als je dit spel met meer dan 1 speelt, is het spel een fantastische partygame! De vele leuke mini-games zijn geweldig en de schitterende spelborden maken het af. De bounusmode vind ik het tofst. Met volleyball, ijshockey en die kaartengame. Dit is mijn leukste verjaardagsgeschenk ooit!
Cijfer:
9

Sven de Haas
12 jaar
Ik vindt Mario Party 5 leuk en mooi gemaakt.
Alle figuren zijn in het spel te vinden en de minispellen zijn helemaal geweldig en origineel. Het is leuk omdat de poppetjes dezelfde trekjes hebben als in de andere spellen en de muziek past mooi bij de spellen. Het lijkt net of je in de wereld van Mario zit.
Cijfer:
8
Lees meer beoordelingen.

Jeroen
12 jaar
Mario Party 5 is een leuk spel vooral met 2-en of meer. Als je achter de sterren aanzit gaat er van alles goed en verkeerd. Het spel is een leuke opvolger van deel 4, opnieuw zijn er leuke mini games bedacht en heeft een nieuwe mode, de super duel mode waarin je met zelfgemaakte machines probeert toernooien te winnen. Ook de bonus mode is leuk, een klassiek bordspel, hockey en volleybal. Het spel is leuk gemaakt en ook zitten er grappige muziekjes in.
Cijfer:
9

Jean
18 jaar
Mario Party 5 is leuker dan Mario Party 4, omdat er meer minigames inzitten. Het is geweldig met 4 vrienden te spelen, hele avonden ben je er mee zoet. Echt een aanrader, Mario Party 4 ook trouwens. Happy gaming
Cijfer:
9

kees girardin
15 jaar
Mario Party 5 is mijn beste spel op de cube! Helemaal als je het met zijn vieren doet!
Cijfer:
10

Michael
11 jaar
Ik vind Mario Party 5 een gemiddeld spel, de mini games zijn een beetje eentonig. Maar als je met z`n vieren Mario Party 5 speelt is het wel leuk! Het leukste vind ik de extra mode, dan moet je een auto bouwen en elkaar neerschieten.
Cijfer:
7

Lotte
18 jaar
De opvolger van Mario Party 4! Waar ik toch iets meer van verwachtte dan het is geworden. Dit vooral omdat deel 4 vergeleken met deel 3 niet zo bijzonder veel nieuws te bieden had, ondanks dat het de eerste op de gamecube was.
Wel is het zo dat er in dit spel alleen maar nieuwe mini-games zitten. Er zijn dus geen games overgenomen uit een oudere versie van Mario Party. Als je veel van de vorige delen hebt is dit natuurlijk een pluspunt, al vond ik het zelf ook wel jammer. Gelukkig blijven de mini-games vaak op hetzelfde neerkomen (het zoveel mogelijk op een knop drukken, op het juiste moment op de juiste knop drukken, enz.).
Wat compleet nieuw is is de zogenaamde `super duel mode`. Met je verdiende muntjes bouw je je eigen soort van vechtvoeruig. Deze gebruik je dan weer voor verdere spelletjes. Op zich is dit wel een leuke extra, maar erg lang ben je hier niet zoet mee.
De speelvelden zijn weer wat mooier en uitgebreider, het beeld en geluid groeien hier ook iets mee, er zijn wat extra personages, maar voor de mensen die hier minder groot fan van zijn en Mario Party 4 al hebben (al vind ik deze dus wel een stukje beter) waarschijnlijk toch deel 6 of 7 gaan aanschaffen is dit geen aanrader.
Cijfer:
7

Wessel
13 jaar
Dit is een fantastisch spel en echt geweldig om met z`n vieren te spelen. Ik heb uren gespeeld met mijn zusje en dat vonden we geweldig. Ik heb heel veel spellen gespeeld maar dit is echt een van mijn favorieten. Hij heeft maanden lang boven op mijn stapel gelegen.
Cijfer:
10

Lennert
13 jaar
Ik was 10 jaar oud, ik had pas mijn gamecube gekregen en we gingen naar Rotterdam. We mochten iets uitzoeken voor een paar euro. Ik wou een legopopetje, maar toen zag ik Mario Party 5! Ik koos voor Mario Party 5, en ik moet zeggen, dit gaat de waarde van Lego ver te boven!!!
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.


Geheimen en cheats voor Mario Party 5Mario Party 5: Tips en geheimen, cheats en codes
9 tips: 9 Geheimen

Geheimen:Handige Tip
MarioCube
9 jaar
Stel dat je de story mode echt niet kunt halen, gebruik dan deze tip:
Als je bijvoorbeeld 6 moet gooien en je gooit 3, druk dan op start en stop de party. Ga weer naar party-mode en ga verder met deze party. (Het spel had de party opgeslagen voordat jij hebt gegooit, na iedere minigame) Gooi opnieuw. Gooi je goed ga verder, gooi je fout, doe dit dan opnieuw. Doe dit niet in de 1e ronde van de party. Dan moet je weer alles opnieuw instellen!

Geheimen:Games unlocken zonder te spelen
MarioCube
9 jaar
Als je levels wilt unlocken zonder de Party Mode zelf te spelen zet dan alle characters op CPU (computergestuurd). Het spel gaat dan door zonder dat je zelf speelt. Alle games die de CPU spelers spelen kunnen achteraf gespeeld worden in de Mini-game mode.

Geheimen:Flag toernooi.
MarioCube
9 jaar
De makkelijkste manier om de flags toernooi te halen, is met de wapen: de E. Gadd Cannon. Als je dan schiet dan achter volgt de raket je tegenstander en dan heb jij tijd om de Flags te pakken als je auto daar wel Speedy genoeg voor is! (Het is het eigelijk een achtervolgingsraket.)

Geheimen:Options mode
MarioCube
9 jaar
Misschien ben je niet eens hier geweest maar het is er best leuk je kunt alle muziekjes luisteren en records van de decathlon of van mini-games of van de story mode bekijken, ook kun je de stemmen van alle karakters horen als ze blij droevig of boos zijn .

Geheimen:Robo -Rabbit toernooi.
MarioCube
9 jaar
Om de Robo-Rabbit toernooi op de makkelijkste manier te halen moet je als wapen: de Seed Machine Gun gebruiken. Want dan heb jij meer kans om de Robo-Rabbit neer te knallen.

Geheimen:Snel naar de ster
MarioCube
9 jaar
Als je een rode of goude paddestoel hebt moet je die op jezelf gebruiken om zo snel mogelijk bij de ster te komen. Voor je het weet ben je bij de ster! =)

Geheimen:Mini game decathlon
Dit is een toernooi die je bij minigame mode kunt vrij spelen als je deze minigames hebt :
1. ground pound down 4. night light fright 7. leaf leap
2. flower shower 5. triple jump 8. will flower
3. chomp romp 6. later skater
Nu kun je een toernooi voor 1/4 spelers doen dat heel grappig is !!! ;)
MarioCube
9 jaar

Geheimen:Unlockables
MarioCube
9 jaar
Unlock Frightmare :
Behaal Bowser`s Nightmare in de Story mode om Frightmare te unlocken.

Unlock Hard Difficulty :
Speel het spel in de Normal mode uit om de Hard mode te unlocken. Leuk als je Normal te makkelijk vondt.

Unlock Bowser`s Nightmare :
Speel de Story mode uit om Bowser`s Nightmare te unlocken.

Unlock de Intense Mode:
Speel de Story mode op Normal uit om de Intense mode te unlocken.

Unlock DK onderdelen :
Versla Donkey Kong in een Hard competitie, dus een van de Battle, Flag, of robo-rabbit competities.

Geheimen:Hoe versla je bowser?
MarioCube
9 jaar
Na alle speelborden in de story mode te hebben uitgespeeld moet je het opnemen tegen Bowser.
Eerst moet je het opnemen tegen vuurspuwende vogels die je kunt verslaan door op ze te springen. Als je geraakt wordt door het vuur of je springt op de vogel terwijl hij oververhit is raak je een leven(hartje) kwijt. Als je ze allemaal verslagen hebt stuurt Bowser 3 bewegende vuurringen die je moet ontwijken door er over heen te springen of in de zelfde richting te lopen waar de ringen heen gaan, maar LET OP! Ringen gaan ook over elkaar heen en kunnen je insluiten. Als je het vuur raakt raak je ook een leven(hartje) kwijt.
Als je de ringen overleeft komt bowser zelf om tegen je te strijden. Hij springt op je. Geeft je een kopstoot of spuugt vuur. De enige manier om hem te verslaan is door hem 3 keer op de zelfde steen te laten landen waardoor hij erdoorheen zakt.
Als Bowser je raakt raak je opnieuw een leven kwijt.
Als Bowser door de vloer zakt verdwijnt de vloer en val je zelf ook naar beneden.
Je komt op een nieuw plateau. Bowser neemt een drank in waardoor hij groeit en zakt omdat hij te zwaar is door de vloer.
Hij gooit nu ballen die je moet ontwijken. De ballen blijven liggen.
Dan spuwt hij vuur en de ballen veranderen in witte ballen die voor hem gevaarlijk zijn. Daarna gooit hij een bal die een gloed afstraalt die de andere ballen laat verdwijnen. Je moet dus daarvoor een bal oppaken en over de gloed heenspringen.
Daarna ga je naar het rondje voor bowsers hoofd, springt en gooit de bal in Bowser`s gezicht.
Doe dit tot al Bowser`s levens op zijn. Pas op, als de ballen het vuur op de gloed je raakt raak je een leven kwijt en als je levens op zijn ben je game over.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

MarioCube © 2005 - 2017
Spellen: Mario Party 5

Boxshot Mario Party 5


Specificaties:
Genre:Party
Uitgebracht in:2003
Aantal Spelers:1
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer Mario Party 5